Liviu Plesoianu, mesaj razboinic pentru Viorica Dancila: 'Eforturile depuse cu scopul de a ma convinge sa ma retrag sunt penibile'

Postat la: 15.08.2019 23:56

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că nu renunţă la planul de a candida la alegerile prezidenţiale, deşi Viorica Dăncilă ar depune eforturi pentru a-l convinge să se retragă.

"Să-i transmită cineva doamnei Dăncilă#2 că știu că știe cum arată sondajele reale. Să-i mai spună și că mă amuză disperarea personajelor din jurul dânsei. Eforturile depuse cu scopul de a mă convinge să mă retrag sunt penibile. Nu mă retrag! Alături de mine sunt toți ROMÂNII LIBERI, din PSD și din afara PSD. ...Doamna Dăncilă#2 nu e candidata oamenilor care au votat PSD în 2012 și 2016! E candidata partidului CEX și a unor înstelați însetați de putere...", scrie Pleşoianu pe Facebook.

După alegerile europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Liviu Pleşoianu a criticat-o dur, în mai multe rânduri, pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a renunţat total la discursul anterior al PSD legat de justiţie şi "statul paralel".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu