Liviu Pleșoianu, ironii MAXIME: 'Hashtaaaag, sariiiiți! Multinaționalele in PERICOL! Faceți ceva! ACUM!'

Postat la: 16.09.2017 20:54

Miniștrii de Finanțe din Germania, Spania, Franța și Italia au trimis o scrisoare prin care propun impozitarea multinaționalelor pe cifra de afaceri. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu nu ratează momentul și lansează un val de ironii la adresa celor care s-au opus acestei măsuri gândite și în România de Guvernul Tudose.

„Hashtaaaag, săriiiiți! E fff grav! Să facă ceva Chirilă, Cîțu, Isar, Ghinea, Goțiu, Bîzgan, Turcan, Orban! Franţa, Germania, Italia şi Spania vor ca multinaţionalele din IT, precum Amazon şi Google, să plătească impozit pe cifra de afaceri în loc de impozit pe profit, cum plătesc acum, Așa au anunţat miniştrii de finanţe într-o scrisoare comună...

Citește și: SURSE - S-a SPART conducta în PNL: încă doi deputați migrează din partid

Citește și: Carmen Dan vorbește deschis despre relația cu Liviu Dragnea: cum răspunde speculațiilor din sfera politică

ACUM, fraților, adunarea în centrul Parisului, Berlinului, Romei, Madridului! Nu se poate așa ceva! #CiumaRoșie le-a pus gând rău multinaționalelor din toată lumea! Bădiță, de la #CorupțiaUcide, extinde-te repede, nu mai sta! Tu nu vezi că fenomenul #CiumaRoșie a #CORUPT și țările vestice!? Ce mai aștepți? Fă-te Bădiță-MONDIALU'!

USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!

Cartianu, Mircea Marian, Oreste-Esotericul, Rareș Bogdan-TALIBAN, Moise Guran-Cutremur-10, Tapalagă, U.M.Dogioiu - scrieți, chemați oamenii la luptă! În voi ne e ultima speranță!

Iohannis! Ia-ți #GeacaRoșie și ieși pe străzile Parisului, Romei, Madridului, Berlinului! Fii tu #EROUL multinaționalelor de pe planetă! Fii tu însuți...”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu