Liviu Dragnea vorbește, IN PREMIERA, despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: 'Nu vom sta cu mainile in san! E un atac violent la ordinea constituționala'

Postat la: 17.05.2018 20:54

Liviu Dragnea îl avertizează pe Klaus Iohannis, după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva sa și a premierului Viorica Dăncilă! Întrebat, la România TV, dacă PSD va declanșa suspendarea președintelui Klaus Iohannis în cazul în care acesta va decide, la rându-i, suspendarea premierului Dăncilă în cazul în care organele de anchetă vor dispune începerea urmăririi penale a prim-ministrului, Dragnea a precizat că partidul va acționa.

”Nu vom sta cu mâinile în sân. E un atac violent împotriva ordinii constituționale care nu va rămâne așa. Orban a comis o infracțiune când a depus plângerea, se pedepsește cu închisoare. Nu fac o plângere penală, vă spun în ce poziție s-a pus acest individ. Orice funcționar care se va implica în asta e pasibil de închisoare.

Citește și: Halep are mare noroc: ‘Cadou’ oferit de viitoarea rivală

Exact așa fac mafioții. Dacă nu faci ceea ce ți se spune, o să acționăm împotriva ta.Am avut o discuţie cu doamna prim-ministru puţin mai devreme, am trecut pe la guvern. Mi-a spus un lucru care confirmă ceea ce am spus mai devreme. Acum ceva timp, preşedintele Iohannis i-a spus doamnei prim-ministru să colaboreze doar cu dumnealui pentru că o să îi fie bine şi, încet încet, să se rupă de partid pentru că altfel o să fie singura care plăteşte. Ori asta arată că acest om nu are niciun fel de legătură cu Constituţia. Constituţia este considerată facultativă de dumnealui. Nu are decât interese pur personale, nici măcar politice. Tot acest plan are în vedere destabilizarea României. Nu putem să stăm toţi spectatori în faţa unui om care e în stare să arunce în aer această ţară doar pentru că primul ministru nu a acceptat să îi devină o slugă credincioasă.

Citește și: Dacia se laudă cu încă o victorie în Europa: Ce a reușit GIGANTUL

Premierul nu e o femeie lașă. Tot ceea ce e scris în acea mizerie conține date inexacte. Nu a fost emisă vreo informație inexactă președintelui. Nu poți să vorbești despre uzurpare de calități oficiale, când premierul merge în vizită în Israel. E o făcătură, speră că poate un procuror din statul paralel inițiază ceva. Dacă au decis să intre pe acest câmp, le urmăm bun venit. Klaus Iohannis e beneficiarul statului paralel și se simte confortabil. Se simte confortabil cu cele 6 case, că a furat case, se simte confortabil în urma plângerii penale pe care a făcut-o un jurnalist pentru că a făcut-o la un parchet unde are susținere totală. Adevărul va ieși la iveală, s-a declanșat o forță a adevărului și lucrurile vor fi puse pe făgașul normal, în România.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.

Citește și: Modificare despre care ar trebui să știe toți românii: Unde veți putea refuza să dați buletinul .

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu