Liviu Dragnea, reacție dupa ce crucile eroilor romani din județul Bacau au fost vandalizate: 'Instituțiile statului trebuie sa se așeze la masa'

Postat la: 17.05.2019 12:32

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat situația din Bacău, unde crucile eroilor români din Valea Uzului au fost învelite în saci de gunoi.

„Acolo toate instituțiile trebuie să lămurească...Să nu sărim așa, e foarte ușor să punem gaz pe foc și eu niciodată n-am făcut asta. Instituțiile statului (...) trebuie să se așeze la masă în zilele următoare pentru a stabili, în primul rând, revizuirea. Acolo este o dispută între două localități care își dispută un teren. Unii spun că pe un cimitir existent au venit și au pus niște cruci și spun că e profanare de morminte, alții spun că e terenul lor...Problemele astea nu se rezolvă așa. Acestea sunt chestiuni cu simbolistică foarte mare și trebuie foarte multă cumpătare și înțelepciune. Toată lumea trebuie să se așeze la masă, să vadă care este de fapt hotarul”, a spus Dragnea, care se află în campanie în județul Argeș.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu