Liviu Dragnea raspunde la intrebarea daca Mihai Tudose ar trebui SA DEMISIONEZE: 'Nu ma bag, in aceasta perioada'

Postat la: 12.01.2018 19:55

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, după ce a participat la o întâlnire cu membrii de partid din organizaţia judeţeană, că e important ca partidul să rămână unit.

IMPORTANT - ANUNȚ PENTRU TOȚI CITITORII

"Am avut o discuţie şi la Vaslui şi la Bacău şi la Suceava cu membrii de partid, cu primarii, cu viceprimarii, cu preşedinţii de consilii judeţene. Au fost discuţii bune, în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui, ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală şi anume: românii să trăiască mai bine, să aibă bani mai mulţi în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv şi în alte planuri să facem tot ce ne stă în putinţă ca acolo unde nu e rânduială să punem rânduială şi să continuăm cu modificarea legislaţiei, pentru a stopa cât mai mult abuzurile", a afirmat Liviu Dragnea, scrie agerpres.ro.

Citește și: Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

Întrebat de ziarişti dacă se impune demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sau dacă ar fi oportună o demisie a premierului Mihai Tudose, liderul PSD a refuzat să facă vreo declaraţie.

"Am spus că nu mă bag şi nu comentez în această perioadă nimic", a răspuns Dragnea.

Citește și: Evoluție uriașă! Câți bani va încasa Mihaela Buzarnescu pentru calificarea în finala turneului de la Hobart .

.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu