Liviu Dragnea și Calin Popescu Tariceanu, inca un HOP inainte de moțiunea de cenzura

Postat la: 19.06.2017 20:54

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este așteptat, marți, în fața magistraților în dosarul în care este judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului. Tot marți, instanţa supremă va judeca și un nou termen al dosarului în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie Bombonica Prodana şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, informează Realitatea Tv.

UPDATE: Liviu Dragnea a declarat azi că el nu trebuie să se prezinte mâine, dar vor fi alți ”colegi de dosar”.

SURSE - Dezastru pentru echipa Ponta-Grindeanu: Tăriceanu îl salvează pe Dragnea

Primul programat în instanță este președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în dosarul în care este judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016, fiind acuzat că a dat o declarație neadevărată atunci când a fost audiat ca martor în dosarul "Ferma Băneasa".

Document EXPLOZIV din interior: 'PSD se află sub asediul statului paralel'

Instanţa supremă va judeca, astăzi, și un nou termen al dosarului în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie Bombonica Prodana şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu