Liviu Dragnea, atac fara precedent la adresa unor jurnalisti: 'Stateau afara pe masini si urlau' - a trecut la AMENINTARI

Postat la: 13.03.2018 22:55

Liviu Dragnea lansează un nou atac fără precedent la adresa unor jurnalişti. Chiar dacă nu i-a pronunţat numele, şeful PSD s-a referit la moderatorul Jocuri de Putere de la Realitatea TV, Rareş Bogdan. cei de la Realitatea nu au putut avea studio la Congresul PSD şi au făcut emisiune de afară.

Citește și: Atenție! Toți proprietarii acestor mașini sunt vizați! Sute de mii de astfel de modele, RECHEMATE în service

Dragnea a lansat alte acuzaţii dure la adresa aşa zisului stat-paralel. "Unii stăteau afară pe maşini şi urlau. Cred că undeva sunt nişte maşinaţiuni. O caracatiţă în această societate. Undeva e un centru de comandă şi spunem asta, asta şi asta. Dăm afară în presa internaţională toate astea. Această gogoaşă se va sparge. Încet şi sigur adevărul iese la iveală. Şi o să doară foarte tare.

Citește și: Plecare la PACHET de la HotNews! Cei mai importanți oameni PĂRĂSESC redacția

Se agită foarte mult această structură mafiotă, această caracatiţă. Modificăm legi şi urmărim să fie puse în aplicare. Azi e marţi 13? E o zi cu ghinion în seara asta pentru mulţi", a tunat Dragnea în direct la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu