Liviu Dragnea, așteptat de protestatari la Braila - Președintele PSD a ramas in București / Liderii partidului au intrat pe ușa din spate

Postat la: 17.03.2019 11:32

Social-democratii au fost intâmpinați, duminică, în fata sediului PSD Brăila, de zeci de protestatari. Liderii partidului au intrat in sediu pe usa din spate, pentru a evita protestatarii. Un barbat a reusit sa intre in sala unde au loc alegeri pentru filiala judetean, provocând n scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Brăila.

Protestatarii au așteptat ca Liviu Dragnea să ajungă la alegerile conducerii filialei județene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate, potrivit Mediafax.

Citeste si Tariceanu cere schimbarea legii alegerilor locale, pentru a spori șansele candidaților ALDE la funcția de primar

Oamenii au adus cu ei, în fața sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Aceștia au scandat mesaje precum „PSD ciuma roșie”, „Jos PSD”, aducând cu ei și o stație de amplificare.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu au intrat au intrat pe o ușă din spate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu