Liviu Dragnea a gasit explicația pentru care a fost 'tocat' de postul public german: 'Au probleme cu sparanghelul. Romanii nu mai merg sa munceasca'

Postat la: 17.05.2019 14:56

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat după ce postul public german de televiziune a publicat un material dur la adresa sa. El a spus că probabil germanii sunt „nervoși” pentru că au probleme cu sparanghelul, iar muncitorii români refuză să muncească pe salarii mici în afară.

„Muncitorii români nu mai vor să meargă să muncească pe salarii mici afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aici în România să ia salarii mai mari. Or fi nervoşi pentru asta, că au probleme cu sparanghelul, sparanghelul fiind o legumă foarte, foarte folosită în bucătăria germană. Eu ştiu acum?!”, a spus Dragnea, conform epochtimes-romania.com

În acelaşi timp, liderul social-democraţilor s-a arătat sceptic că jurnaliştii germani ar avea idee despre ce se întâmplă în România: „Atât de bine cunosc ei ce se întâmplă în România?! Sunt foarte convins...”.

Recent, postul public german de televiziune ARD a difuzat un amplu reportaj, intitulat ”Lipsiţi de putere în faţa lui Liviu Dragnea?”, care îl are în centru pe liderul PSD.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu