LIVE TEXT: La Muzeul de Arta din Constanta ni se dezvaluie Gestul in desen“ a renumitului artist plastic Florin Stoiciu (galerie foto+LIVE Video)

Postat la: 14.06.2019 13:24

La această oră, la Muzeul de Artă din Constanța are loc vernisajul expoziției experiment „Gestul în desen/Desenul pe pânză”, aparținând renumitului artist plastic și profesor universitar Florin Stoiciu.
 
Organizatoarea evenimentului este chiar soția acestuia, drd. Anastasia Stoiciu.
 
Incursiunea in acele 4 sali care gazduiesc expoziția începe cu portretele realizate de Florin Stoiciu. Alături de cele 30 de portrete realizate de Florin Stoiciu au răspuns provocării de a expune chiar cei portretizați - graficieni, pictori, sculptori, membri ai Academiei Române, profesori de liceu, profesori universitari, personalităţi din muzică - despre care prea puţini ştiu că toată viaţa au lucrat şi în domeniul artelor vizuale -, dar care se metamorfozează ei înşişi în artişti.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța a oferit ocazia cititorilor să-i cunoască pe fiecare în parte din cei 30 de expozanți, care vin la Constanța atât cu lucrări pe pânză, cât și sculptură.
 
La vernisaj sunt prezenți marea majoritate a celor portretizați.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu