LIVE: Primaria Constanta lanseaza aplicatia de sesizari si reclamatii. Ce alte subiecte sunt analizate de primarul Decebal Fagadau

Postat la: 13.10.2017 13:40

Primăria municipiului Constanța organizează astăzi o conferință de presă ce este susținută de primarul Decebal Făgădău.
 
Printre temele ce vor fi abordate se numără:
 
Lansarea aplicației de sesizări și reclamații; Prezentarea sistemului de plată a parcării prin sms; Sinteza de etapă a programului „Curățăm Constanța noastră"; Prezentarea Programului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical Heritage - Miniature Park"; Prezentarea concluziilor seminarului „Constanța Aspen City Lab".

Evenimentul se desfășoară în sala de conferințe a Primăriei municipiului Constanța.
 
În cadrul conferinței, primarul Decebal Făgădău a vorbit despre preacordul încheiat cu BERD pentru proiecte, contractul de consultanță cu banca mondială și un proiect de infrastructură. 

Bulevardul Tomis, artera vitală a orașului Constanța ar putea fi o soluție al problemele de infrastructură. 

”A fost nevoie de o discuție cu primarul de la Ovidiu, pentru că bulevardul are granița cu localitatea Ovidiu” - a declarat Făgădău. 


Uniunea Europeana prin liderii săi va coborî în stradă da discute cu cetățenii - ideea plenarei a comitetului regiunilor de la bruxelles, unde primarul a participat zilele trecute. 

Totodată, Făgădău s-a declarat un proeuropean și un susținător al preocupării liderilor europeni de apropiere până la nivel de comunități locale. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu