Liga Campionilor ține un minut de reculegere la meciurile de marți in memoria lui Emiliano Sala

Postat la: 12.02.2019 08:55

Un minut de reculegere va fi ţinut înaintea meciurilor de marţi, din turul optimilor Ligii Campionilor, în memoria fotbalistului argentinian Emiliano Sala, informează lequipe.fr, citând UEFA, relatează News.ro.

Citește și: Cornel Dinu îl desființează pe antrenorul FCSB: 'Este un fel de argat la curtea patronului Gigi Becali'

Meciurile de marţi, de la ora 22.00, sunt AS Roma - FC Porto şi Manchester United - Paris Saint-Germain.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu