Liderul USR Sibiu spune ca Barna nu trebuie sa demisioneze daca nu intra in turul doi

Postat la: 10.11.2019 22:59

Liderul USR Sibiu, Adrian Echert, a declarat că dacă Dan Barna nu intră în turul doi, nu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al acestei formaţiuni, având în vedere că rezultatul la alegerile de duminică este unul "extraordinar" potrivit Agerpres.

"Încă din punctul nostru de vedere, se joacă. Eu cred că va fi un rezultat la câteva mii de voturi, sperăm noi în favoarea noastră, dar va depinde foarte mult şi de cât de mobilizaţi rămânem în seara asta. (...) Sunt rezultate oricum extraordinare (...) sunt rezultate oricum foarte bune şi dacă Dan Barna nu va intra în turul doi, eu încă sper că suntem acolo pentru că cifrele ne arată că este posibil, (...) este un rezultat foarte bun pentru alianţă, este un rezultat foarte bun şi pentru USR, mă îndoiesc că vor exista voci care să ceară lucruri extreme precum demisia", a declarat preşedintele USR Sibiu, Adrian Echert.

Potrivit sursei citate, USR Sibiu le-a spus tuturor delegaţilor din secţii să fie vigilenţi.

"Noi le-am sugerat tuturor delegaţilor să fie foarte vigilenţi la tot ce se întâmplă în cadrul secţiei", a mai spus duminică seara, liderul USR Sibiu, Adrian Echert.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă - 22,5%, iar candidatul Alianţei USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu