Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif: 'Bineinteles ca la Sibiu este un pic mai greu, pentru ca am avut doi candidati de la Sibiu'

Postat la: 10.11.2019 23:31

Fostul ministru al Turismului, lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, se declară bucuros că preşedintele partidului şi candidatul social-democraţilor la prezidenţiale, Viorica Dăncilă, ar intra în turul doi, potrivit exit-pollurilor, informează Agerpres.

Citeste si: Ion Cristoiu anunță cu cine a votat în primul tur la prezidențiale

"Suntem bucuroşi că rezultatele la exit-polluri ne arată că am intrat în turul doi, în ciuda unei campanii mizerabile pe care adversarii noştri politici au dus-o împotriva PSD şi împotriva candidatului nostru. Viorica Dăncilă pot să vă spun că este un om extrem de rezistent, puţini ar fi reuşit să facă faţă atâtor atacuri mizerabile", a declarat duminică seara liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Potrivit acestuia, în judeţul Sibiu nu se poate estima dacă Viorica Dăncilă va ocupa locul doi în opţiunea electoratului.

"Bineînţeles că la Sibiu este un pic mai greu, pentru că am avut doi candidaţi de la Sibiu. Aşteptăm să facem numărătoarea paralelă, nu ne culcăm pe o ureche, suntem extrem de atenţi la tot ce s-a întâmplat în judeţ. Avem echipe care monitorizează situaţia în fiecare localitate, în fiecare secţie de vot, până dimineaţă o să facem şi numărătoarea în paralel", a mai spus Bogdan Trif.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu