Liderul PSD Giurgiu, Nicolae Badalau, ii cere scuze Simonei Halep

Postat la: 14.06.2018 03:55

 

Într-o postare pe facebook Nicolae Bădălau i-a cerut scuze Simonei Halep pentru postările organizației PSD Giurgiu în care era prezentată ca fiind huiduită la ceremonia de prezentare a trofeului de la Roland Garos.

„În numele meu și al organizației județene PSD Giurgiu, îmi cer scuze pentru greșeala impardonabilă comisă, fără voia lor, de colegii mei, care se ocupă de transmiterea mesajelor pe online.
Poate suna sec, poate fi interpretat ca fiind o demagogie ieftină, ce pot să vă spun este că regret și încă o dată, îmi cer scuze față de Simona Halep, față de familia ei minunată, față de suporterii de acasă și din afara țării.
Când spui Simona Halep, spui ambiție, devotament, echilibru, demnitate, responsabilitate!
Când spui Simona Halep spui România!
Când spui Simona Halep spui respect!
Mulțumim Simona!

În numele meu și al organizației județene PSD Giurgiu, îmi cer scuze pentru greșeala impardonabilă comisă, fără voia lor, de colegii mei, care se ocupă de transmiterea mesajelor pe online. Poate suna sec, poate fi interpretat ca fiind o demagogie ieftină, ce pot să vă spun este că regret și încă o dată, îmi cer scuze față de Simona Halep, față de familia ei minunată, față de suporterii de acasă și din afara țării.Când spui Simona Halep, spui ambiție, devotament, echilibru, demnitate, responsabilitate!Când spui Simona Halep spui România!Când spui Simona Halep spui respect! Mulțumim Simona! ”

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu