Liderul PMP Iasi: Avem sperante in continuare ca Romania trebuie sa aiba un presedinte altfel

Postat la: 10.11.2019 23:16

Preşedintele filialei ieşene a PMP, deputatul Petru Movilă, a declarat după anunţarea rezultatelor exit poll-urilor că politicienii trebuie să îşi asume rezultatele primului tur de scrutin, menţionând că Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat din această campanie pentru prezidenţiale.

"Trebuie să aşteptăm numărarea finală, cert este că Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat prezentat în cursă de către un partid, a fost şi este un candidat onest, un român inteligent, un român bine pregătit, însă votul românilor a arătat altă opţiune şi trebuie să ne asumăm cu toţii rezultatul acestui vot. Vom vedea cine va intra în turul doi, sigur că PMP-ul nu va vota niciodată cu PSD-ul, va fi o decizie politică. Ne întoarcem, însă la numărarea votului, să vedem exact rezultatul final după turul întăi, după care vom avea o opţiune politică pentru a susţine unul sau altul dintre candidaţii din turul 2 ,să vedem dacă vor intra Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă, sau Klaus Iohannis cu Dan Barna şi avem speranţe în continuare că România trebuie să aibă un preşedinte altfel decât până acum, măcar ca şi comportament, chiar dacă va rămâne Klaus Iohannis, trebuie să îşi schimbe total comportamentul pentru că 5 ani au fost cu o Românie care a irosit timpul din foarte multe puncte de vedere", a declarat deputatul Petru Movilă.

Liderul PMP Iaşi consideră că deşi Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat, "maşinăriile de partid au fost cele care au concurat împotriva lui".

"Noi am dorit să obţinem un scor cât mai bun, chiar să intrăm în turul doi, dar maşinăriile de partid şi nu doar maşinăriile de partid au fost cele care au concurat împotriva lui Theodor Paleologu. Nu au candidat Klaus Iohannis, nu au candidat Viorica Dăncilă sau Dan Barna, pentru că aceştia au fugit mereu de dezbaterile publice.
Nu aş putea spune că sunt dezamăgit de rezultat. Sunt la fel ca oricare alt român care îşi doreşte mai bine pentru ţară. Vom vedea dacă alegerea făcută de români este cea bună pentru România sau este pur şi simplu un exerciţiu prin care un individ, un cetăţean şi-a reînnoit mandatul", a mai spus Petru Movilă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu