Liberalii anunța o noua lege trecuta prin asumarea raspunderii parlamentare

Postat la: 04.12.2019 13:16

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, că Guvernul își va asuma răspunderea pe transportul elevilor, în maxim două săptămâni, dacă în Parlament nu se va rezolva situația.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Raluca Turcan a fost întrebată, miercuri, într-o conferință pe teme de educație, ce se va întâmpla cu transportul elevilor către școală, iar vicepremierul a declarat că dacă problema nu va fi rezolvată în Parlament, în două săptămâni, Guvernul își va asuma răspunderea.

„În maxim 2 săptămâni ne asumăm răspunderea pe transportul elevilor și anume includerea serviciilor de transport școlar în sfera serviciilor publice de transport. Ce înseamnă procedura asumării răspunderii? Înseamnă că ne punem mandatul pe masă pentru a rezolva această problemă a transportului elevilor spre școală. În două săptămâni, dacă problema nu este rezolvată în Parlament, ne asumăm răspunderea”, a spus Turcan.

Săptămâna trecută, mai mulți elevi au protestat în fața Ministerului Educației, reclamând că nu le este decontat transportul școlar, iar în unele localități acesta nu există.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu