Legatura avocatei lui Razvan Ciobanu cu Nicusor Daniel Constantinescu. Cum l-a ajutat pe fostul sef al CJC

Postat la: 17.05.2019 23:00

Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a fost achitat definitiv, în anul 2018, în dosarul în care a fost acuzat de 21 de infracțiuni de abuz în serviciu și de trei infracțiuni de complicitate în abuz de serviciu. Avocatul care l-a reprezentat în acest caz a fost Laura Vicol, ce îl reprezenta pe Răzvan Ciobanu, mort în accidentul rutier din apropiere de Săcele, județul Constanța.
 
Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în acest dosar fiind acuzat că a împiedicat controale ale Curții de Conturi și că a creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro prin faptul că nu a emis sau prelungit autorizații de construire a unor centrale eoliene în județ.
 
Mai mult, în perioada 2011 - 2013, Nicușor Constantinescu ar fi refuzat în mod repetat să pună la dispoziția auditorilor Curții de Conturi documentele și informațiile solicitate, împiedicând astfel efectuarea a trei controale incluse în programul de activitate al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, potrivit procurorilor.
 
Laura Vicol l-a apărat pe fostul șef al CJC și a obținut achitarea de la Curtea de Apel București.
 
 
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu