Laura Codruta Kovesi, afirmatii GRAVE: 'Acest atac vizeaza STATUL ROMAN si UMILIREA LUI' / VIDEO

Postat la: 14.02.2018 20:14

Afirmaţii grave ale procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Aceasta spune că ultimele înregistrări care au zguduit DNA-ul nu sunt reale şi că acestea au fost scoase în spaţiul public de oameni cu probleme penale. Mai mult, Kovesi spune că este un atac la adresa statului român.

"DNA nu este un om, este o instituţie. Eu cred în acest lucru. Acest atac nu este despre Kovesi ci despre procurori. Acest atac vizează statul român şi umilirea statului român. Justiţia este sub asalt de peste un an de zile. Cine atacă? Inculpaţi condamnaţi şi trimişi în judecată, nu cetăţenii obişnuiţi. Suntem atacaţi că ne facem treaba. Duc în deriizoriu faptele de corupţie. În opinia unor inculpaţi corupţia nu e gravă.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro

Am citat din raportul de vineri. Sunt nişte înregistrări. Toate activităţile sunt conform legii. Nu pot să infirm sau nu că e ordonanţă. Sunt mai multe posibilităţi de a face o înregistrare. respectăm şi ghidul de comunicare publică. Apreciem care pot sau nu să fie înregistrări publice. E răspunderea procurorului de caz dacă bagă aceste înregistrări sau nu în dosar", a spus Kovesi, care a negat faptul că ar fi avut discuţii cu Mircea Negulscu şi Lucian Onea pe tema dosarelor.

"Această speculaţie apare într-o înreg la Parchetul Ploieşti. Nu îl cunoşteam atunci pe procurorul Pegulescu pentru că nu era la DNA Prahova. Nu am avut niciodată o discuţie cu procurorul Onea, nici cu procurorul Negulescu. Noi nu vorbim de satisfacţii", a spus Kovesi, care a negat şi această acuzaţie.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu