Laura Codruța Kovesi: 'Am primit raportul de la DNA Ploiești, l-am trimis și procurorului general' / VIDEO

Postat la: 14.02.2018 19:55

Laura Codruța Kovesi susține, în premier, o conferință de presă! Asta, ca urmare a înregistrărilor video prezentate de Vlad Cosma, fost deputat PSD. Kovesi spune că a cerut un raport de la DNA Ploiești și pe care l-a trimis și la procurorul general.

”Văd că e foarte multă lume, sunt foarte mulți jurnaliști. Fiecare va pune câte o întrebare. Am solicitat colegilor de la DNA Ploiești un raport scris despre dosarele persoanelor care au făcut acuzațiile în spațiul public. Un raport scris a fost transmis și procurorului general. La Ploiești au fost instrumentate mai multe cauze în care inculpații Cosma Mircea, Cosma Vlad, Cosma Andreea ca martori sau inculpați. Cererile prin care procurorii nu au procedat legal au fost respinse în camera preliminară. Astfel, probele au fost administrate legal. Vlad Cosma a avut calitate de martor în 12 dosare ale DNA. De foarte multe ori, acest inculpat a formulat denunțuri despre fapte de corupție sau despre alte persoane care au săvârșit fapte de corupție, din proprie inițiativă.

Martorului Vlad Cosma i s-a ridicat calitatea de martor cu identitate protejată luni, după înregistrările predate. Procurorii nu falsifică probe. La primul semn că un procuror din DNA nu a respectrat legea, am reacționat. Avem mecanisme interne de auto-curățare, nu toți procurorii sunt la fel. ”, a spus Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu