Laura Codruța Kovesi a fost PARASITA: Anunțul venit de la DNA

Postat la: 13.10.2017 21:55

Schimbare extrem de importantă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Un important procuror a plecat din structura centrală a instituţiei. Este vorba despre fostul şef al DNA Oradea, procurorul Ciprian Man, care se întoarce în Bihor. Man revine la instituţia pe care a condus-o între 2014 şi primăvara acestui an, după ce în 17 octombrie îi expiră delegarea de şase luni la Structura Centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Citește și: DEZASTRU în Guvernul Tudose! Informații incendiare despre noul vicepremier

Magistratul bihorean a fost delegat în interes de serviciu la Structura Centrală, prin ordin al şefului DNA Laura Codruţa Kovesi, la sfârşitul lunii martie. Timp de şase luni, Ciprian Man, a activat în cadrul Secţiei 1 de Combatere a Corupţiei-Serviciul de Combatere a Corupţiei la Nivel Înalt din cadrul DNA. În acelaşi timp cu procurorul Man revine la DNA Oradea ofiţerul Marius Ile, care a fost delegat pentru aceeaşi perioadă la Structura Centrală, conform adevarul.ro.

Citește și: Foarte interesant! Unde ar fi ajuns o parte din mita primită de Ancuța Macovei, directoarea ANAF

Chiar dacă delegaţia i-a expirat la sfârşitul lunii septembrie, actualul şef al DNA Oradea, procurorul Adrian Valentin Muntean, rămâne pe post. Mandatul său a fost prelungit până în 29 martie 2018. Tot la DNA Oradea a fost delegat, din 1 septembrie 2017 până în 28 februarie 2018, procurorul Ioan Cosmin Pantea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, conform sursei citate.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu