Kristina Mladenovic, dupa victoria din Fed Cup: 'Este un moment de neuitat. Nu as fi crezut daca cineva mi-ar fi spus ca voi face un meci palpitant'

Postat la: 10.11.2019 19:32

Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, artizana victoriei Franţei în finala cu Australia din Fed Cup (3-2) de la Perth, a declarat după ultima partidă de dublu că trăieşte emoţii de nedescris, relatează AFP, informează Agerpres.

Citește și:  Adrian Vasile, antrenor CSM București, își apără jucătoarele: 'Trebuie să avem răbdare cu Cristina Neagu, abia a revenit'

Mladenovic a adus Franţei două puncte la simplu şi alături de Caroline Garcia au câştigat punctul decisiv al victoriei în meciul de dublu.

''Este dificil să spui în cuvinte ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Am trăit emoţii de nedescris, este un moment de neuitat. Nu aş fi crezut dacă cineva mi-ar fi spus că voi face un meci palpitant contra lui Ashleigh Barty, care era de neoprit la un moment şi este nr. 1 mondial, şi că voi ieşi mai puternică din această luptă, care a permis Franţei să conducă cu 2-1. Şi apoi să lupt din nou cu Barty, alături de Samantha Stosur, care au câştigat Grand Slam-uri la dublu, şi să reuşesc asta cu Caro (Garcia), înseamnă că aşa a fost scris, a fost destinul. E incredibil că totul s-a întâmplat de această manieră, cu suspans până la sfârşit, este chiar o istorie magnifică'', a declarat Mladenovic, 40 WTA după finală.

Franţa a câştigat trofeul de a treia oară după succesele din 1997 şi 2003, în timp ce Australia are şapte titluri în palmares, dar ultimul datează din 1974.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu