Klaus Iohannis, mișcare de ultima ora - Gabriel Vlase, nominalizat la șefia SIE

Postat la: 14.06.2018 11:55

Președintele României, Klaus Iohannis, îl nominalizează în funcția de director SIE pe Gabriel Vlase, transmite Administrația Prezidențială.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituția României, o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase.

CUTREMUR în PNL: Ilie Bolojan a DEMISIONAT/ UPDATE: Bolojan dezminte informația

Domnul Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale. Domnul Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu