Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_t0rnv7er0ru8r7aan5q0i7o6u7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Klaus Iohannis, mesaj pentru votanții USR-PLUS și PMP: reclama voturile acestora

Klaus Iohannis, mesaj pentru votanții USR-PLUS și PMP: reclama voturile acestora

Postat la: 10.11.2019 21:16

Președintele Klaus Iohannis a ținut să facă un apel către votanții USR-PLUS și PMP să-l voteze în turul II la alegerile prezidențiale.

”Aceasta este decizia acestui an: decizia de a opri PSD. La europarlamentare a început, iar acum românii au arătat că nu-și mai doresc PSD.

Eliminarea Vioricăi Dăncilă prin moțiune de cenzură și înlocuirea cu guvernul Orban au arătat și parlamentarilor PSD că nu mai au majoritatea absolută.

Pentru că veni vorba despre guvernul Orban, o apreciere deosebită pentru Ludovic Orban și Guvernul său. În țară și în diaspora votul a decurs într-o ordine perfectă.

Bătălia nu s-a terminat, mai avem o bătălie în turul II. Celor care-și doresc spitale, autostrăzi, școli veniți la vot pentru a înlătura definitiv PSD de la putere. Celor care nu mai doresc să le plece copiii și nepoții din țară, veniți la vot pentru că acum putem să schimbăm lucrurile. Pentru cei mulți din diaspora le spun să vină la vot

Votanților USR-PLUS, care au susținut un candidat foarte bune, le reamintesc ceea ce avem în comun și le reamintesc că dorim să mergem pe calea europeană.

Celor de la PMP le spun veniți la vot, acum.”, a spus Klaus Iohannis.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu