Klaus Iohannis, mesaj dur in debutul campaniei: solicitare pentru alegatori + miza alegerilor prezidențiale

Postat la: 12.10.2019 10:31

Klaus Iohannis a transmis sambata, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, ca miza scrutinului este „o Românie fără PSD” si le-a cerut alegatorilor sa vina in numar cat mai mare la urne.

„Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.

Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.

Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.

Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Vezi și: ATENȚIE Au intrat în vigoare noi restricții severe pentru șoferi .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu