Klaus Iohannis, in fața a 3.200 de liberali, la summitul PPE: 'Ne trebuie votul romanilor și il vom avea! Ne aflam intr-un moment crucial' - VIDEO

Postat la: 16.03.2019 12:48

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul PPE al liderilor locali și regionali, unde a fost primit ca o adevărată vedetă. În discursul pe care l-a ținut, Iohannis le-a cerut românilor să dea votul pentru că ”România se află într-un moment crucial”.

Președintele le-a transmis liderilor PPE aflați la București că România este o țară europeană și ”pro-europeană”.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

”Sunt emoționat să vă revăd în număr așa de mare și așa de entuziaști. O atmosferă excelentă, oameni hotărâţi, cu prieteni buni. Ce ne trebuie mai mult? Ne trebuie votul românilor şi îl vom avea. Dragi prieteni europeni, bine ați venit în rândul nostru. Sunteți într-o țară europeană, sunteți într-o țară pro-europeană. Ne trebuie votul românilor și îl vom avea.

E un an simbolic, se împlinesc 30 de ani de la căderea regimului comunist. Noi încă ne amintim ce înseamnă dictatura, tirania, care ține la putere un grup de mediocri. E vital să avem o puternică reprezentare în cea mai puternică familie europeană, PPE. Ne aflăm într-un moment crucial pentru viitorul țării noastre și al UE.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Summitul PPE al liderilor locali și regionali se desfășoară, sâmbătă la Romexpo, unde sunt 3.200 de participanți. La reuniunea mai participă, președintele PNL, Ludovic Orban, candidatul PPE pentru poziția de președinte al Comisiei Europene (CE), Manfred Weber, secretarul general al PPE, Antonio López-Istúriz White, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor Michael Schneider, directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019, Dara Murphy.

Sunt prezenți și candidații PNL la europarlamentare, inclusiv jurnalistul Rareș Bogdan care deschide lista. Andrei Năstase, liderul Opoziției de la Chișinău este și el printre participanți.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu