Klaus Iohannis este chemat de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham: Donald Trump și Angela Merkel nu vor lipsi

Postat la: 12.10.2019 23:55

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord va găzdui o recepţie pentru liderii statelor NATO la Palatul Buckingham cu prilejul marcării a 70 de ani de la crearea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său francez Emmanuel Macron se află printre lideri aşteptaţi să participe la eveniment. Acesta va avea loc marţi, 3 decembrie, a anunţat Palatul Buckingham, adăugând că detalii suplimentare vor fi anunţate la timp. Klaus Iohannis va reprezenta România la recepție.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

Nu se ştie încă dacă alţi membri ai familiei regale se vor alătura reginei Elisabeta a II-a pentru marcarea evenimentului, informează agerpres.ro.

Următorul summit al liderilor NATO va avea loc loc la Watford, în Hertfordshire, tot în decembrie, la hotelul The Grove.

Citește și: Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

Trump, care urmează să întâlnească cu şefi de stat cu prilejul acestui eveniment, a criticat în repetate rânduri alianţa militară, descriind-o drept ''învechită şi disproporţionat de scumpă (şi nedreaptă) pentru SUA''.

Controversatul miliardar devenit politician a avut o primire ceremonială la un dineu la Palatul Buckingham, în timpul vizitei sale de stat efectuate în Marea Britanie în luna iunie a acestui an. Ulterior el s-a lăudat că are ''chimie automată'' cu regina şi a lăudat-o ca fiind o ''femeie spectaculoasă''.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îl dinamitează pe Victor Ponta! ‘Eu zic să se uite în frigider’ .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu