Klaus Iohannis, discuții de taina cu liberalii la malul marii

Postat la: 13.09.2019 11:23

În perioada 12-15 septembrie, Tineretul Național Liberal (TNL) organizează Școala de Vară "Generatia ALTFEL", în stațiunea Venus, de pe litoralul Mării Negre. Președintele Klaus Iohannis va fi prezent mâine la eveniment, anunță Antena3. Conform sursei citate, el va avea discuții cu liberalii despre strategia de urmat în următoarea perioadă.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a respins ieri și cea de a treia solicitare a premierului Viorica Dăncilă de numire a unor miniștri. Șeful statului a trimis-o, din nou, pe Viorica Dăncilă în Parlament, pentru a-și valida Guvernul. Iohannis l-a avertizat pe premier că niciun ministru nu va fi numit în guvern fără validarea Parlamentului.

Radu Mazăre, cerere în instanță în dosarul Polaris: 'Din punct de vedere juridic, nu are niciun fel de rațiune'. Judecătorii au rămas în pronunțare

De asemenea, liberalii poartă negocieri cu celelalte partide pentru moțiunea de cenzură. Cel mai probabil moțiunea de cenzură va fi depusă după votul din Parlament. Pentru ca moțiunea să fie adoptată, este nevoie de 233 de voturi. Dacă moțiunea va fi susținută de parlamentarii ALDE și Pro România, Guvernul Dăncilă ar putea fi demis fără prea multe probleme.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu