Klaus Iohannis, atacuri in RAFALA la adresa PSD de pe scena Summit-ului PPE: i-a facut celebri in toata Europa

Postat la: 16.03.2019 12:55

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, de pe scena Summit-ului PPE, care se desfășoară la București. Evenimentul este transmis în toate țările Uniunii Europene, iar războiul politic intern se externalizează.

”Votul din 26 mai este totuși și un moment cu o profundă valență civică pentru că viitorul Europei trebuie decis de voința oamenilor, nu de neimplicarea lor. Absenteismul înseamnă să le permitem altora să decidă în locul nostru (...) Votul este în definitiv cea mai bună formă de sancțiune la discursul anti-european, demagogic și al euroscepticismului.

Observăm că unele partide politice de la noi, mă refer în primul rând la PSD, au îmbrăcat haina falsului patriotism, ei încearcă să inducă ideea că instituțiile europene asupresc România.

Este modul PSD-ist, cinic și iresponsabil de a face politică. Dovada maximei ipocrizii este să negi tocmai fundamentele UE și apoi să ceri oamenilor votul pentru a-ți trimite oamenii tăi să facă parte din aceste instituții pe care ei le hulesc”, a spus Klaus Iohannis.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu