Kelemen Hunor: Mircea Ionescu-Quintus - un politician de excepție, care și-a dedicat viața valorilor liberale

Postat la: 16.09.2017 11:55

Mircea Ionescu-Quintus a fost un politician de excepție, care și-a dedicat viața valorilor liberale, iar, în calitatea sa de senator și președinte al Senatului, a contribuit la consolidarea relațiilor de parteneriat și bună colaborare cu reprezentanții tuturor minorităților etnice din România, a declarat președintele UDMR, Kelemen Hunor.

455a2cd3-77a8-4abd-9382-98820130f62a

''Cu multă tristețe ne luăm rămas bun de la un om deosebit, un scriitor, cunoscut pentru epigramele sale, un om cu o vastă cultură, care a trăit experiențele dure a două războaie mondiale, a suferit în temnițele comuniste și la Canal pentru vina de a fi înțeles esența democrației. Mircea Ionescu-Quintus a fost un politician de excepție, care și-a dedicat viața valorilor liberale. Susținător al valorilor democratice, în calitatea sa de fost senator și președinte al Senatului, Mircea Ionescu-Quintus a contribuit la consolidarea relațiilor de parteneriat și bună colaborare cu reprezentanții tuturor minorităților etnice din România. Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate, prietenilor și tuturor celor care i-au fost aproape. Dumnezeu să-l odihnească în pace!'', a fost mesajul liderului UDMR.

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a încetat din viață, vineri, la vârsta de 100 de ani. El va fi înmormântat luni la Ploiești.

AGERPRES/(AS — editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu