Katy Perry, criticata pe Instagram pentru ca a postat o imagine a unei zeitați hinduse

Postat la: 21.04.2017 19:25

Cântăreața americană Katy Perry a ofensat zeci de persoane în India prin postarea pe Instagram a unei imagini a zeiței hinduse Kali, însoțită de cuvintele "starea actuală", informează DPA.

333d90de-835f-48c2-90c9-54898fa1e54f

Cu toate acestea, mai mulți fani, mulți dintre ei indieni, au sărit în apărarea lui Perry, iscând o dezbatere pe Instagram care adunase joi, la o zi după postare, 12.000 de comentarii, și peste 17.000 de comentarii vineri.

current mood

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on


Kali este zeița hindusă a distrugerii, iar imaginea postată de Perry o înfățișează purtând un colier de cranii cu câte o armă în fiecare dintre cele 10 brațe, avându-l la picioare pe soțul ei, zeul Shiva.

"Este mai bine să retragi acest mesaj", i-a scris un utilizator. "De ce îmi insulți religia?", a comentat un altul.

Mai mulți utilizatori au încurajat-o însă pe Perry să nu elimine mesajul, iar unul dintre aceștia i-a întrebat pe internauții care au criticat postarea în ce fel a dat dovadă vedeta de lipsă de respect.

Perry s-a căsătorit cu actorul Russel Brand în cadrul unei ceremonii tradiționale hinduse care a avut loc în India în 2010, a informat ziarul Hindustan Times. Cei doi au divorțat în 2012.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Dana Purgaru, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu