Juristul si editorialistul Adrian Man a trecut in nefiinta

Postat la: 12.10.2017 19:15

Adrian Man

Juristul si editorialistul Adrian Man ne-a parasit in cursul acestei frumoase zi de toamna, datata 12 octombrie 2017, dupa o prelungita lupta cu viciile care fac viata umana greu de sustinut dupa o anumita varsta.


Pe Man Senior l-am cunoscut pe vremurile cand scriam la Gazeta, in acea frumoasa perioada a presei clujene, cel mai probabil intr-o zi de vineri, cand urma sa-si „predea materialele".


Am avut ocazia sa-i "bat" la calculator editorialele, despre care eram intrebat, mai mereu, "am scris bine, domnul coleg?". Il chemam la tigara si la cafea dupa fiecare text "batut", iar o data la doua saptamani primeam un pachet de Kent drept recompensa, partial si pentru faptul ca ii tineam partea contra celor care-i interziceau aceste "vicii".


De departe decanul de varsta din redactie, Adrian Man avea un fel anume de a darui colectivitatii un aer tineresc,  un fel de optimism molipsitor, pe care doar experienta de viata si bucuria de a trai ti-l pot da.


Ne explimam pe aceasta cale regretul pentru trecerea in nefiinta a celui care a fost Adrian Man si transmitem condoleante familiei si celor care l-au cunoscut.


Sabin RipanDaca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

adrian man jurist jurnalist gazeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu