Jurgen Klopp continua sa creada ca Sergio Ramos l-a accidentat intenționat pe Salah, in finala Ligii Campionilor

Postat la: 11.08.2018 14:14

Aflat în ”focurile” debutului noului sezon din Premier League, Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, şi-a reamintit din nou de momentul în care Mo Salah a fost faultat dur de Sergio Ramos în finala Ligii Campionilor, informează news.ro.

În urma acelui incident, germanul şi-a pierdut cel mai important om de pe teren, iar Liverpool s-a recunoscut învinsă, 1-3 cu Real Madrid.

Klopp l-a atacat din nou pe Sergio Ramos, continuând să creadă că spaniolul a avut intenţie atunci când l-a scos din joc pe Salah. Într-un interviu acordat pentru postul german Sport1, antrenorul l-a sfătuit pe căpitanul echipei Real Madrid să-şi revizuiască atitudinea în privinţa jocului.

„Nu vreau să câştig oricum. Nu mă aştept la asta, dar el ar trebui să-şi reconsidere comportamentul în anumite situaţii. Poate fi o coincidenţă, dar Salah a fost scos din joc la mijlocul terenului, într-un moment remarcabil al vieţii vieţii lui în fotbal. Mulţi vor spune că aceste lucruri se întâmplă, dar acesta este un mesaj pentru copii”, a declarat Klopp.

Antrenorul german va începe duminică, 12 august, sezonul în Premier League, într-o partidă în care Liverpool va primi vizita echipei West Ham.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu