Judetul Constanta: Dosare penale intocmite de politistii rutieri. Șoferi fara permis, prinsi beti la volan

Postat la: 15.08.2019 14:00

La data de 14 august a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Murfatlar, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul în cauză.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
 
La data de 14 august a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă, au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Medgidia, în timp ce conducea un moped, pe raza orașului Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu