Judetul Constanta. Barbat prins in flagrant in timp ce incerca sa mituiasca un politist de la Nicolae Balcescu. Ce suma i-a oferit omului legii

Postat la: 19.06.2017 16:39

Astăzi,   19   iunie   a.c.,   ofiţerii   de   poliție   judiciară   ai  Direcţiei   Generale Anticorupţie   –   Serviciul   Judeţean   Anticorupţie   Constanţa,   sub   coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de aproximativ 3200 de lei unui  agent   de poliţie  din   cadrul I.P.J. Constanţa  –  Postul  de   Poliţie
Nicolae Bălcescu. 

În fapt, în data de 15.06.2017, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, un agent de poliţie l-a depistat în trafic pe I.L.C., în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice deşi avea permisul anulat, motiv pentru care i-a întocmit dosar penal. 

Cu   ocazia   audierii   care   a   avut   loc   vineri,   16   iunie   a.c.,  I.L.C.  i-a   promis polițistului suma de 1000 de lei pentru a nu lua măsurile legale împotriva sa. Imediat, lucrătorul de poliţie a formulat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, iar ofiţerii acestei structuri au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

În   cursul   acestei   zile,   sub   coordonarea   procurorului   desemnat   din   cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, I.L.C. fiind surprins în timp ce oferea polițistului suma de 300 euro şi 1900 de lei, în scopul de a nu lua măsurile legale.

I.L.C. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu