Jucatorul Barcelonei, Lionel Messi, despre caștigarea Balonului de Aur: 'Cand m-a egalat Cristiano Ronaldo, m-a durut'

Postat la: 03.12.2019 22:48

Lionel Messi a devenit, din nou, jucătorul care are cele mai multe trofee "Balonul de Aur" câștigate. Luni, 2 decembrie, starul campioanei Spaniei, Barcelona, a primit cel de-al șaselea premiu, întrecându-l pe fostul său adversar din La Liga, Cristiano Ronaldo, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

Într-un scurt interviu acordat revistei France Football, Messi a dezvăluit că a suferit în momentul în care Cristiano Ronaldo l-a egalat la numărul de trofee Balonul de Aur câștigate, în 2017.

"Mi-a plăcut să fiu singurul cu cinci trofee Balonul de Aur. Când Cristiano Ronaldo m-a egalat, recunosc că m-a durut. Nu mai eram singur pe primul loc. Dar a fost un succes logic pentru Ronaldo, l-a meritat, eu n-am putut face mai mult atunci", a declarat Messi, care a mai adăugat:

"Nici eu, nici el nu am câștigat Liga Campionilor, iar aceasta e competiția care îți dă mai multe oportunități să iei Balonul de Aur. Când Ronaldo câștiga trofee, era pentru că avea sezoane foarte bune și câștiga Liga Campionilor, fiind decisiv pentru echipă".

Citește și: FBI se implică în România! Anchetă de amploare, în colaborare cu Poliția Română

Întrebat cine crede că este cel mai bun jucător din toate timpurile, Lionel Messi a precizat: "Sincer, nu ştiu cine este cel mai bun fotbalist din istorie. Eu sunt un creator, nu sunt un golgheter".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu