Jordan Mustoe a semnat cu Dinamo

Postat la: 13.01.2019 17:00

Jordan Mustoe (27 de ani) a semnat cu Dinamo. Fotbalistul britanic şi-a pus semnătura pe contractul cu formaţia alb-roşie chiar în Antalya, unde "câinii" au cantonamentul în care pregătesc a doua parte a sezonului, potrivit Mediafax.

Mustoe şi-a pus semnătura pe o înţelegere valabilă două sezoane, după ce a trecut fără probleme vizita medicală. Mustoe, legitimat ultima dată la SJK Seinajoki, în Finlanda, a postat prima poză cu tricoul lui Dinamo pe un site de socializare. Lângă el, agentul care l-a reprezentat la discuţiile cu 'câinii', Laurette Nogo, soţia fotbalistului Salif Nogo. Mustoe este primul englez din istoria formaţiei din "Ştefan cel Mare".

Citește și: Bogdan Radivojevic va juca din vară la echipa maghiară Pick Szeged

Fundaşul e al optulea fotbalist adus de Mircea Rednic în Ştefan cel Mare, de la revenirea sa. Apărătorul stânga este cotat la "doar" 150.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Liverpool, Wigan, Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe, Accrinton şi Westerlo sunt cluburile pe la care a trecut în carieră Mustoe.

Reda Jaadi, Naser Aliji, Ioan Filip, Rachid Ait-Atmane, Simon Zenke, Mattia Montini şi Gregory Tade au fost aduşi de Rednic în Ştefan cel Mare, însă atacantului francez trecut pe la CFR şi FCSB i-a fost deja reziliat contractul din cauza unor probleme medicale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu