Jandarmii fac perchezitii corporale in Piata Victoriei. Unii protestatari au oferit flori fortelor de ordine

Postat la: 11.08.2018 20:54

Aproximativ 7.000 de oameni s-au strâns, potrivit organizatorilor, în Piața Victoriei, pentru un nou protest, iar mulți au venit echipați cu măști de protecție în cazul în care forțele de ordine vor folosi din nou gazele lacrimogene din dotare.

Mii de oameni se află, la ora transmiterii știrii, în Piața Victoriei pentru a participa la un nou miting, însă numărul lor este în creștere deoarece protestatarii continuă să vină. Jandarmeria a precizat că persoanele asupra cărora planează suspiciuni sau care au bagaje voluminoase vor fi percheziționate, transmite Mediafax.

„N-aveți voi atâta gaz câtă durere avem noi”, „Liviu, nu uita, aici nu-i Dragneția”, „Demisia Guvernului” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pancartele protestatarilor. Mulți dintre aceștia au venit pregătiți cu măști de protecție în cazul în care izbucnesc noi violențe și forțele de ordine vor folosi gaz lacrimogen.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani

La manifestaţie sunt şi membri PNL, printre care şi Ludovic Orban, iar circulaţia rutieră este restricţionată pe mai multe artere. Unii dintre protestatari au venit cu flori, pe care le-au împărţit jandarmilor, potrivit news.ro.

Circulația a fost restricționată, sâmbătă seară în zona Piața Victoriei, anunță Brigada Rutieră, măsura fiind dispusă din cauza protestatarilor care, la ora transmiterii știrii, încep să se strângă pentru un nou miting.

În zona Piața Victoriei se aplică, potrivit Brigăzii Rutiere, următoarele restricții de circulație: deviere pe bulevardul Iancu de Hunedoara prin pasaj, se deviază traficul de la Statuia Aviatorilor către Piața Victoriei, se aplică deviere de la strada Ion Mincu cu Șoseaua Kiseleff către Piata Victoriei, se restricționează traficul pe strada Buzesti către Piața Victoriei.

De asemenea, potrivit sursei citate, nu se mai permite viraj stânga prin centrul pieței, către șoselele Nicolae Titulescu și Ion Mihalache. Se circulă pe strada Lascăr Catargiu prin fața sediului Guvernului către statuia Aviatorilor. Este restrictionat și traficul pe strada Paris spre Piața Victoriei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu