ITM Constanta, despre accidentul de munca produs la Opal Construct SRL. Un om a cazut de la circa opt metri

Postat la: 17.03.2019 08:36

Săptămâna trecută, mai exact pe data de 12 martie, la OPAL Construct SRL – UM 02151 Ovidiu a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de muncî a unui angajat.Săptămâna trecută, mai exact pe data de 12 martie, la OPAL Construct SRL – UM 02151 Ovidiu a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacității de muncă a unui angajat.

Georgel B, tehnician mecanic, în timpul manevrării gurii de acces culisabile în vederea introducerii materialelor de construcții,  a alunecat in interiorul pavilionului de la înălțimea de cca.7-8 metri. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata și internată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC OPAL Construct SRL in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau va dispune măsuri pentru refacerea procesului-verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupp caz.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu