Israelul a descoperit toate tunelurile folosite de membrii gruparii Hezbollah pentru a trece granița din Liban

Postat la: 13.01.2019 16:48

Israelul a descoperit toate tunelurile folosite de membrii grupării Hezbollah pentru a trece granița din Liban, iar acum plănuiește să își ducă la capăt operațiunile privind distrugerea acestora, a informat duminică un purtător de cuvânt al forțelor armate, relatează site-ul postului France 24, scrie Mediafax.

"Am găsit un nou tunel pe care Hezbollah îl folosește pentru a trece din Liban în Israel", a declarat locotenent-colonelul Jonathan Conricus pentru reporteri.

"Potrivit serviciilor noastre de informații și descoperirilor noastre privind această situație, nu mai există niciun tunel pentru a trece din Liban în Israel", a adăugat acesta.

Ultimul tunel, descoperit sâmbătă, începea de la localitatea libaneză Ramhey, care se află la aproxmativ 800 de metri de Israel, a mai adăugat Armata. Acesta era contruit la 55 de metri sub pământ.

Citește și: Un nou deces înregistrat după explozia de PROPORȚII de la Paris - Trupul unei femei a fost găsit sub dărmâmături

Conricus a informat că acesta va fi distrus în viitoarele zile.

"Ne-am îndeplinit scopul (de a expune și distruge toate tunelurile din Liban) pe care l-am setat de la început", a mai declarat Conricus.

Forțele de securitate israeliene au lansat în luna decembrie operațiunea Scutul Nordului care are drept obiectiv să distrugă tunelurile clandestine spre Israel săpate de militanții organizației islamiste Hezbollah din Liban.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu