IPJ face cercetari in cazul primarului de la Dumbraveni care ar fi oferit o suma de bani in ziua votului

Postat la: 10.11.2019 14:36În localitatea Dumbrăveni, primarul PSD Stelian Clinciu ar fi fost fotografiat oferind bani președintei secției de votare din satul Furnica. Președintele BEJ, judecătorul Denis Gabriela Ghervase afirmă că nu are nicio sesizare în acest sens.  Ghervase a subliniat că banii pentru mâncare sunt alocați prin lege de organizare a alegerilor, în sumă de 10 lei pe zi pentru fiecare membru al secției de votare.
Primarul ar fi recunoscut că banii au fost înmânați președintei secției de votare nr.440, pentru ca membri secției de votare să își cumpere de mâncare. Este vorba despre suma de 150-200 de lei.
În această speță, IPJ transmite că s-a autosesizat și efectuează verificări cu privire la situație. Se pare că sesizarea ar fi fost făcută la Poliție de către reprezentanții Partidului Național Liberal.
Notă: În fotografie se poate observa cum primarul are în mână o sumă de bani pe care o înmânează unei persoane, se pare că este vorba chiar despre președintele șecției de votare nr.440 din satul Furnica. 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu