Interviu online cu Laura Cristina Andrei, avocat in Baroul Tulcea: Nu mai ai bani sa-ti platesti creditul? Cui te adresezi. Ce ai de facut

Postat la: 19.06.2017 15:39

Pierderea locului de muncă ori scăderea venitului lunar poate duce la imposibilitatea de a mai achita un credit bancar. Laura Cristina Andrei, avocat în Baroul Tulcea, ne va spune, marţi, de la ora 13.00, în cadrul unui interviu online, în direct pe www.ziuaconstanta.ro, ce au de făcut persoanele care se află într-o astfel de situaţie. De asemenea, Laura Cristina Andrei va aborda şi subiectul privind Legea dării în plată. Mai mult decât atât, tot în cadrul interviului vom discuta şi despre companiile care oferă împrumuturi mici.
 
Aşteptăm întrebările dumneavoastră adresate prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa interviu@ziuact.ro.
 
Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană. 

Întrebările redacţiei: 

1. Care sunt primii paşi pe care trebuie să îi faci atunci când te afli în imposibilitatea de a mai achita un credit?
 
2. Ce presupune acţionarea în instanţă a unei unităţi bancare? Acţiunea în cauză suspendă obligaţia cetăţenilor de a achita creditul contractat până la o soluţie definitivă? 
 
3. Ne puteţi spune care este procentajul aproximativ al proceselor câştigate de cetăţeni promovate împotriva băncilor?
 
4. Cum îi protejează statul român pe cetăţeni, prin instituţiile de specialitate, de clauzele abuzive?
 
5. La începutul acestui an, Curtea Constituţională a României a decis, printre altele, că Legea privind darea în plată nu se aplică celor care au fost executaţi silit. Care este situaţia în ceea ce priveşte dosarele aflate în instanţă referitoare la darea în plată?
 
6. Ca alternativă, cei care au nevoie de câteva sute de lei pot apela la serviciile unor societăţi special create pentru acordarea împrumuturilor mici. Ce trebuie să ştim atunci când alegem să facem acest pas? Care sunt riscurile?
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu