INREGISTRARILE care il DISTRUG pe Donald Trump: O escorta are 16 ore de clipuri cu un miliardar rus, prieten al lui Vladimir Putin

Postat la: 12.02.2019 18:07

Un model belarus, Anastasia Vaşukevici, care susţine că deţinea informaţii despre legături între Rusia şi echipa de campanie a lui Donald Trump a declarat că i-a dat aceste informaţii miliardarului rus Oleg Deripaska, relatează The Associated Press.

Vaşukevici a afirmat că a avut 16 ore de înregistrări audio şi video în care Deripaska, un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, vorbea despre un amestec în alegerile americane, scrie news.ro.

Citește și: Vești bune! Femeile nu vor mai plăti impozit- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Ea a postat înregistrări video în care Deripaska discuta despre relaţiile ruso-americane cu un oficial guvernamental de rang înalt.

Vaşukevici a declarat vineri pentru AP că a avut înregistrările, dar că a hotărât să i le dea lui Deripaska pentru că îl ”priveau” şi pentru că ea ”nu mai voia alte probleme”.

Citește și: Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă! La cât ar putea ajunge euro

Tânăra a fost arestată şi încarcerată în Thailanda, în februarie 2018, sub acuzaţia de prostituţie, în ceea ce unii consideră o încercare de a o reduce la tăcere.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu