Ingrid Mocanu sare in apararea medicului Mircea Beuran: 'Aceste mizerii nu pot decat sa ne dezguste'. Ce dezvaluiri face avocata

Postat la: 14.02.2020 13:56

Avocata Ingrid Mocanu sare în apărarea medicului Mircea Beuran după ce acesta a fost reținut de procurorii DNA, fiind suspectat că a luat 10.000 de euro pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar la UMF „Carol Davila”.

SURSE Denunțătorul lui Mircea Beuran este O FEMEIE: În caz mai este implicat și un intermediar, un profesor universitar

„Am ajuns și eu de urgență în spitalul unde era medic și șef profesorul Beuran. Aveam probleme grave de sănătate. Fără să cer, fără să îl caut, profesorul a venit să mă vadă, deși nici măcar nu eram internată pe etajul său. Eram un simplu cetățean, era cu mult timp în urmă, cu probleme grave de sănătate. Nu numai că nu a cerut/pretins vreun ban, dar nici nu s-a pus vreodată problema. Statura profesională a medicului Beuran și respectul de care se bucură acesta în cadrul spitalului erau cu mult peste aceste mici măgării. Am ieșit sănătoasă și grație profesionalismului său. Aceste mizerii nu pot decât să ne dezguste: profesorul Beuran lua mită în 2018, dar, ce să vedeți, abia în 2020 s-au trezit că trebuie arestat? Este 10.000 de euro o sumă care să justifice așa o măsură? Este medicul Beuran pericol public? Se sustrage el de la urmărire?” a scris avocata Ingrid Mocanu, pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu