Infotrafic: Pe DN1A, pe ruta alternativa dinspre Ploiești spre Brașov, se circula in coloana

Postat la: 12.08.2017 12:25

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1A, pe ruta alternativă dinspre Ploiești către Brașov, se circulă în coloană între localitățile Coada Malului și Vălenii de Munte, iar pe DN7C - Transfăgărășan numărul de mașini este în creștere și vor apărea probleme de trafic.

5ca51391-4b02-4cfe-937d-dd2c85129dc2

"Pe ruta alternativă dinspre Ploiești către Brașov, DN1A, se circulă în coloană între localitățile Coada Malului și Vălenii de Munte (unde trecerile pentru pietoni sunt intens folosite). În județul Argeș, pe DN7 Pitești — Râmnicu-Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov — Valea Ursului. S-a format coloană de mașini pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieșirea de pe autostrada A1 București — Pitești. Tot pe DN7 Pitești — Râmnicu-Vâlcea se circulă cu viteză redusă în zonele Morărești (județul Argeș) și Aldești (județul Vâlcea). Pentru că numărul de mașini este în creștere pe DN7C — Transfăgărășan, vor apărea probleme de trafic și în zona Bâlea-Lac (unde parcarea este deja plină)", informează IGPR într-un comunicat de presă remis sâmbătă AGERPRES.

Potrivit sursei citate, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers București — Constanța.

"În zona Fetești — Cernavodă autovehiculele rulează cu o viteză mai redusă decât în mod obișnuit. La ieșirea de pe autostrada A4, la intersecția cu DN39, viteza de deplasare este de aproximativ 50 km/h (deoarece limita de viteză din localitatea Agigea, situată pe DN39, este de 50 km/h). Le recomandăm conducătorilor auto să folosească și alte rute către Constanța, cum ar fi DN2 București — Urziceni, DN2A Urziceni — Slobozia — Hârșova — Constanța, DN3 București — Lehliu — Călărași — traversare cu bacul spre Ostrov — Adamclisi — Constanța. Pe ruta DN3 București — Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară—Fetești — A2 Fetești — Cernavodă, DN22C Cernavodă — Murfatlar, DN3 Murfatlar — Constanța se poate circula în condiții bune, exceptând tronsonul A2 Fetești — Cernavodă", indică Infotrafic.

În județul Constanța, pe DN39, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Tuzla și Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia iar în Eforie-Nord banda cu circulație reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanța — Mangalia, potrivit IGPR.

Circulația este intensă și pe DN1 București — Brașov și se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu și între Sinaia și Bușteni. Pe sensul de mers Brașov — București, există coloană între Azuga și Bușteni.

AGERPRES/(AS — autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu