Incident socant in Constanta: Un caine, impuscat dintr-o masina. Politia a deschis ancheta

Postat la: 14.01.2018 16:55

Poliţiştii fac cercetări după ce un bărbat a reclamat că i-a fost împuşcat câinele, de către o persoană aflată într-o maşină pe un bulevard din municipiul Constanţa, scrie NEWS.RO.

Proprietarul câinelui a povestit, pe Facebook, că sâmbătă ieşise cu animalul la plimbare şi se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. La un moment dat, o maşină care trecea pe lângă ei a încetinit, iar o persoană aflată în autoturism a scos pe geam o armă şi a tras în direcţia câinelui.

În urma incidentului, animalul s-a speriat şi a luat-o la fugă, fiind prins de către stăpân, care l-a dus la o clinică veterinară pentru că a fost rănit la faţă. Cadrele medicale spun că nu au găsit fragmente metalice în corpul animalui, dar au identificat câteva urme care seamănă cu praful de puşcă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de rănire a animalului, continuând cercetările pentru identificarea persoanei care a rănit câinele, dar şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Citeşte şi: Fost şef al ANAF, dezvăluiri INCREDIBILE despre unul dintre succesorii săi: 'Când ai gambling-ul în sânge ...' - VIDEO .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu