Incet, incet, se ocupa posturile prin ministere si agentii. Ce decizii a mai semnat primul ministru Ludovic Orban

Postat la: 04.12.2019 01:24

Aseară, în Monitorul Oficial al României Partea I, numărul 973, au fost publicate o serie de decizii ale primului ministru Ludovic Orban.

Prima dintre ele, cu numărul 476, spune că „începând cu data prezentei Ioana-Felicia Constantin este numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale”.

A doua, cu numărul 477, ne aduce la cunoştinţă că şi Ion Alin Dan Ignat a fost numit, tot în funcţia de secretar de stat, la acelaşi minister.

A treia decizie, cea cu numărul 478 ne arată că Mihaela Andreianu a fost numită în funcţia de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi încetându-i, astfel, decizia din 27 noiembrie privind unele măsuri pentru exercitarea funcţiei de preşedinte al aceleiaşi agenţii.

O ultimă decizie de ieri a primului ministru Ludovic Orban face o mutare în cadrul aceleiaşi instituţii. Astfel, Magdalena Niculescu, director adjunct la Corpul de Control al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, va exercita, cu caracter temporar, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al aceluiaşi minister.

Toate cele patru decizii sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Antonel Tănase.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu