Incep conflictele: USR anunta ca NU sprijina un guvern PNL daca nu se organizeaza anticipate

Postat la: 11.10.2019 22:56

Deputatul Stelian Ion spune că USR va sprijini un nou Guvern, doar dacă acesta va pregăti organizarea de alegeri anticipate.

"Din punctul nostru de vedere, discuția cu anticipatele nu poate fi amânată. Înțelegem necesitatea urgentării numirii unui Guvern, pentru a înlătura Guvernul PSD cât mai repede posibil (...), dar chestiunea amânării discuției pe anticipate până după ce se va rezolva această problemă mi se pare că nu este potrivită, pentru că discuția despre anticipate trebuie s-o purtăm acum", a afirmat Stelian Ion, la RFI.

"O condiție cu care vom sprijini, dacă vom sprijini un nou Guvern, va fi exact aceasta: mandatul noului Guvern trebuie să fie un mandat foarte strict, un mandat care va fi legat de organizarea de anticipate și lucrul ăsta vrem să fie în mod expres menționat de la bun început, e o condiție pe care am pus-o", precizează deputatul USR.

"Am mai spus că nu susținem un guvern care nu va propune alegeri anticipate. Am văzut că PNL propune alegeri locale în două tururi, dar abia pe ultimele locuri în prioritățile lor", a mai declarat Stelian Ion, ulterior, la Digi 24.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu