In Germania, PROTESTELE NU s-au INTERZIS, ca in Romania: oamenii ies, din nou, in strada, impotriva restricțiilor

Postat la: 23.05.2020 11:16

Dacă în România protestele au fost interzis de autorități pe durata stării de alertă, în Germania democrația merge mai departe.Noi proteste sunt planificare în acest weekend în mai multe oraşe din Germania împotriva restricţiilor legate de coronavirus, informează sâmbătă dpa, conform Agerpres.

Citește și: SURPRIZĂ în plină criză cauzată de pandemia de coronavirus: Activele administrate de fondurile de pensii obligatorii au CRESCUT în aprilie cu 18,4% față de 2019

Protestele urmează să aibă loc în capitala Berlin, la Stuttgart, Koln, Munchen, Frankfurt şi Hanovra.

Oraşul Stuttgart se aşteaptă la o demonstraţie mai mică decât weekendul trecut, când au participat aproximativ 5.000 de persoane. La Koln, aproximativ 500 de persoane intenţionează să formeze un lanţ uman.

În landul Bavaria (sud), sunt aşteptate 60 de demonstraţii separate, cu aproximativ 1.000 de participanţi la cea mai mare în

capitala acestui stat, Munchen.

Mii de persoane au ieşit în stradă weekendul trecut în oraşe din întreaga Germanie, protestând împotriva restricţiilor legate de coronavirus şi a ceea ce susţin că sunt încălcări ale drepturilor constituţionale.

Multe altele au luat de asemenea parte la contrademonstraţii împotriva teoriilor conspiraţiei şi grupurilor de dreapta în legătură cu care poliţia a avertizat că ar putea exploata tulburările.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu