In fata Bancii Nationale din Bucuresti, s-au format cozi imense pentru bancnota speciala de Centenar

Postat la: 07.12.2018 22:10


La ora 10 dimineaţa, peste 200 de oameni aşteptau în faţa Băncii Naţionale, să cumpere bancnota de o sută de lei, cu regina Maria şi regele Ferdinand, în ediţie limitată, scrie Observator TV. 

Joi, doar 170 de persoane au reuşit să cumpere bancnota. Mulţi au avut în plan să ia una singură, dar... s-au răzgândit. 

La coada de peste 200 de oameni s-au aşezat şi reporterii Observator. Cu 180 de lei în buzunar am vrut să cumpărăm "suta" de colecţie.

Chiar dacă am aşteptat patru ore şi jumătate, în frig, tot nu am reuşit să cumpăr bancnota în ediţie limitată. Cererile au fost la fel de spectaculoase ca de black friday, doar că programul băncii este limitat.

A fost ultima zi în care s-au putut cumpăra bancnotele. Însă, conducerea Băncii Naţionale Române a hotărât să prelungească termenul şi cu ziua de luni. Oamenii s-au trecut, desigur, pe o listă de aşteptare. Între timp, bancnotele au apărut şi pe site-urile de anunţuri. 

Bancnotele de o sută de lei, lansate de Banca Naţională pe 1 decembrie, au fost disponibile în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Iaşi. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu